SOMMAR!!!

Imorgon blir det en tripp ut på landet.. Minisemester med grill, bad,sol och vänner.
image93

image94
Från Kräftfesten förra året- Uteplatsen.image95
Huset under uppbyggnad.

Min bistra sanning.


Det har idag kommit till min kännedom, att jag, Anna Högqvist är en Fisk och tillika poser. Jag har länge förnekat detta, men idag, den 28e maj 2008, var det en person som slog hål på min bubbla:'(
image91

Titta. Förjävligt är det.
image92

Om vi inte ses mer på ett tag så är det för att jag har fullt upp att bearbeta mitt trauma.

kanske skulle man måla om naglarna.

Idag har jag invigt mina nya jeans  som jag fyndade, inte bra i dessa hormondagar man är extra svullen, än mindre bra då att gå och fika i Gubbens trädgård med R och äta massa chokladtårta. Äsch jag förtjänar det.

 Sol idag som, helt underbart, så det var brillsen på idag igen.

Det blir två bilder på mig, för jag tror inte att R vill att jag ska lägga ut hans dubbelhakebilder haha!image89
Watch out for PMS-kärringen.

Eller näe blev bara ett kort, för det andra som var ett rätt bra kort på mig förstördes brutalt av min armhåla i ett resultat av dålig rakning. man kan faktiskt inte vara miss Fabulous varje dag. Inte ens jag...

Arr matey!

Idag tog vi en promenad ner till hamnen för att kolla på ostindiefararen Götheborg som lagt till här i Norrköping. Jävligt vacker. Jag vill också följa med och segla över världen..

Såhär cool var jag...
image86

Och såhär cool var Götheborg.image87image88

Skepp ohoj!

Sillisill.

*VRRRÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLL* Ahhhh....

Mmm...

Så jävla gott! Kokade lite färskpotatis o tog fram senapssillen, gräslöken och gräddfilen och åt så jag storknade. Efter maten så var anna lycklig och lyrisk. Tills jag upptäckte att jag lite smidigt lagt ifrån mig gaffeln  mitt i ett uppslag i min Social Omsorgsbok där hade den fått ligga ett bra tag och gro in sig. Nån som vill ha en kursbok med senapssillsmak?
Jag vete fan varifrån sill-gillandet kommer ifrån, alltid avskytt. Kanske är jag vuxen nu? Tror första gången jag faktiskt insåg att det var gott var när jag var med Rickard hos hans mamma förra året runt påsk. Bra iallafall till den stundande midsommaren.

Well. Jag har kommit på en skitläskig sak. Fälgar! Fälgar liksom, who cares? Kan man ens bry sig om det? Men nu har detta hänt flera gånger så jag börjar bli rätt.. Har vart ute och gått helt oprovocerat, då min uppmärksamhet plötsligt fångas av detta blänkande fenomen. Fälgar!!! Vilka fina fälgar!!Tänker jag då. Varför i helvete? Tänker jag sedan. Jag förstår och kommer aldrig förstå mig på något som har med bilar att göra.. Men fälgar, ja jävlar.

Ikväll blir det (Pinsamt nog) ESC. Jag håller på Frankrike och Albanien. Jag tycker Perelli ser ut som en häst.

image85

SILL.

Vissa funderingar kanske man mest bör ha kvar i skallen...

Bullar.

Ha det trodde ni inte om mig. Men idag var jag ju som tidigare nämt upp innan klockan var sju slagen, därefter var jag i skolan, kom hem vid tolv.
Sedan åkte jag nästan direkt till Willys på farmors gamla vingliga cykel som inte blev mindre vinglig på hemvägen i blåst och med fyra påsar strategiskt upphängda lite här och var. Hem kom jag men svettig utav bara h-e. Så då kom jag på den utomordentligt briljanta iden att baka bullar... För det blir man ju mindre svettig av resonerade min hjärna helt utan påverkan från mig själv då. Så bullar blev det.

Glömde jag nämna att jag är helt slut?image83
image84
Mjöl på kinden is the shit.

En duktig jävel.

Ville mest skriva så ni kunde se tiden då detta skrevs på...

Och då har jag ändå frivilligt varit uppe en trekvart. Vi kan ta detta nu så behöver ni inte anstränga er: Japp, jag är bäst, duktigt, fantastiskt osv. TACK kära ni, det värmer.

Och bara för sakens skull kan jag väl säga då att jag betalade räkningar, städade hela rummet och min hall(inklusive renbäddning, dammsugning och golvmoppning), och gick faktiskt en liten sväng. Så vissst lyckades jag med gårdagens projekt.

Dagens: Plugga, gå en lång promenad efter skolan, eventuellt cykla till Willys.

image82

Såhär kan skvallertorget se ut en eftermiddag i solen.

Troligt?

Idag tänkte jag städa, promenera, plugga och betala räkningar. Vad tror ni att jag verkligen kommer göra?


image80
Jag är tokseriös idag.

Och om någon undrar så ser min lillebror ut såhär:image81

Gratulerar.

Jag har aldrig träffat min morfar, men han skulle fyllt 99 år idag. Så grattis.

Way out West.

Ni anar inte vad det skriker i kroppen efter Way out West 8-9e augusti i sommar. Jag ska dit. Men är det någon som vet när endagsbiljetterna släpps? Det hade varit absolut smidigast. Men kosta vad det kosta vill. Jag ska åka, jag SKA. Ensam lär jag också bli, men vad fan, alltid hittar man någon rolig prick att samtala med på festival.

Ha en fin tisdagskväll.

Du är avskedad!

Nu får det vara nog, jag säger upp dig, du får inte vara med längre näs-jävel. Jag hatar verkligen att nysa, det är så jävla vidrigt. Ja alla jag känner skrattar sig fördärvade när jag tar upp detta "problem", särskilt Sandra... Men det är förskräckligt irriterande.

Och idag rann droppen över bägaren när jag med migrän som inte var av denna värld gjorde en mega-explosions-nysning som blåste bort det minsta uns av tolerans gentemot detta fenomen som möjlitvis fanns kvar. Så nej, om möjligheten finns så opererar jag gärna bort snoken.

image78
GRRR...

Fredagkväll och finbesök.

Snart kommer Sandra!



<3


Wzup?

Vilken konstig dag; vädret är konstigt, jag mår riktigt konstigt ( huvudvärk, orkeslös osv,kan iof bero på vädret.), och så känner jag mig stressad. Många jag vill träffa, en del jag vill göra och en del jag verkligen måste göra, Men Kroppen säger ifrån. Bah, screw you kroppjävel.

Jag fick btw ett klagomål för att det var för lite bröst och könsord i den här bloggen, men det kommer säkert någon dag när jag är på sämre humör, inte bröst kanske dock..

Äsch, tramsinlägg, nu går jag och dör så får vi se när vi ses nästa gång.

Snabbis.

Kort inlägg.

Igår träffade jag Freja och planerade lite inför Hultsfred. Typ vem som ska ta med vad och köpte vissa nödvändiga och vissa inte fullt så nödvändiga grejer. Därefter fikade vi, eller jag gick in på ett cafe och tog en kopp kaffe, men jag betalade inte, kände mig lite kriminell^^. Så jag tog mitt kaffe och satte mig ute med Freja i solen, eller skuggan kanske det var. Men passade bättre att skriva solen...

Idag har jag umgåtts med Semlan en himla massa, urmysigt.

Nu ska jag skriva det sista på en VG-uppgift.

HEJDÅ!
image74
Såhär gul var jag häromdagen.

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av bränd hud.

Vilken underbar dag. Totalt jäkla underbar. Igår. Jag var bakis, men bestämde mig ändå för att följa med ut till landet. Och så jävla skönt, låg hela dagen med mina sneda pilotsolbrillor och en tidning i näven på en brygga, med benen dinglandes i vattnet. Lite boulespel hanns också med. Och årets första bad! 20 grader i vattnet, helt underbart. Idag är jag bränd och röd. Men det var det värt hundra gånger om. Nu är det sommar på riktigt.

Dagen innan, Fredags, skulle Sandra, Hanna och jag ta "EN" öl... Det blev en hel jävla massa mer än så, och vi kom absolut inte hem vid elva-tiden som vi tänkt, utan när solen börjat gå upp och fåglarna kvittrade som bäst vid halv fem snåret vinglade vi tillslut gäspandes hemåt.

Nu ska jag viga dagen åt studier.

Youghurtkaffe!

Satt på balkongen nyss med laxfile' och grekisk sallad. Så jävla gott är det. Mamma har hela frysen full med lax, så är någon sugen är det bara att svänga förbi. Det är sådär när någon butik har extrapriser en vecka, då äter hela den delen av stan just det som är billigt.

Sen tog jag kaffe, och hällde i lite youghurt... FAN! Jag trodde det ju var mjökpaketet jag tog, blev inte så mycket så jag hällde i lite mjölk också och blandade. Lite syrligt blev det, men drickbart...Jaja allt är relativt, äckligare kaffe har jag iallafall druckit. Jag orkade ju inte koka nytt kaffe...

Nästa hållplats: Studieenhet 3 omvårdnad.


Redogörelse för Valborg och första Maj.

Nu har baksmällan lagt sig. Nejdå, det gjorde den redan i Fredags eller så. Helt otroligt lång baksmälla, men vi festade på bra i onsdags.

Så den här bloggen var alltså tänkt att redogöra lite för Valborg och första Maj, min födelsedag. Jag är lite sen, men jag fick bilderna först idag.

Resan till Örebro och Frövi gick fint, nästan inget folk alls på bussen så jag satt och myste nästan längst bak. Sedan kom Katta, Sanja och Tommy och mötte upp mig på tågstationen och så åkte vi för att handla lite på systemet, Lidl och Intersport eller vad det var.
Lite förfest och sminkning och allt sånt hos Katta och Tommy, och sedan förfest igen hos en Kattas ex Jocke. Där var det lite trevligt folk, lite cider, musik, gamla vanliga. Sen gick vi och kollade på fyrverkerierna och majbrasan. Sanja hängde hela tiden vid min sida för hon hade svårt att gå på sina högklackade. Jag gammal som jag är hade förutsett att vi kanske skulle vara utomhus och gå lite, så det blev de plattaste och skönaste skorna jag kunde hitta.

Sedan gick vi till nån kille som hade fest. Och OJ, jag har aldrig varit på en sån fest innan om jag ska vara ärlig. stadsbarn som jag är. En villanågra mil utanför en större stad, hela samhällets ungdomar, fulla, glada och skråliga. jag fick lite Fucking Åmål känsla över det hela.
image69



Vid två drog vi hemåt, och påvägen hann jag prata med en hel del trevliga människor som ajg inte minns namnet på, minns bara Danne typ. Trevligt iallafall, sedan var det meningen att vi skulle hem och sova, men det var tydligen efterfest som jag och Sanja hakade på. Min äkta make... (Internt). Där drack vi öl och Mintu.
Helt plötslgit var klockan runt halv sju, och jag fick lite ågren för min buss gick hem klockan nio. Men lite sömn fick jag och fyra timmar senare landade jag i Norrköping igen.

har aldrig varit direkt bakis på min födelsedag, men mina systrar tyckte det var asroligt och retades. Berättade anekdoter från när jag var liten, som t.ex jag låg och hulkade i sängen och mamma frågade mig: Varför gråter du Anna? Varpå jag svarar: Jag gråter inte, jag FISER!!!...Wtf?

Men men, fick en del bra saker, Hårfön(Tack brorsan), svart  nagellack, kubbspel, webbkamera, kudde, tandläkarbesök betalat..., örhängen och biljett till Ulf Lundell konserten i Norrköping i Oktober.


Bästa Valborgen och trevlig födelsedag, Anna är nöjd.

Ett extra superdupertack till Adam (Öjsa, Knapis, Ollum...Vilket du vill.) som samlade ihop sin klass och sjöng jag må hon leva i olika stämmor till mig  oh hurrade via telefon, det gjorde mig överlycklig!

Nu har nya veckan börjat och idag var jag hos tandläkaren och borrade, UTAN bedövning. Modigare människa får man leta efter.

Ha en underbar fortsatt vecka.

Fylla år.

Fylla år är jobbigt efter en fyra timmars-resa från Örebro med påtaglig baksmälla...

Men mer om Valborgsfirandet och födelsedagsfirandet imorgon för nu ska jag tokdäcka i sängen, fick bara två timmars sömn inatt.

Puss!!!

RSS 2.0