Tack för det här året.

GOTT NYTT ÅR!!!

Det blir ingen årsresumé som alla andra har. Mina minnen blir finast som de är, i mitt hjärta.
Med förhoppningar om ett gott 2009. Cheers!

Veckan som varit och framåt.

Dagarna innan jul och jul var jättemysiga av massa olika anledningar. Vänner, gamla o nya, familj, mat, julklappar osv.

I fredags var jag och anders ute och härjade. Man går verkligen igång på vaniljglögg spetsat rejält med vaniljvodka haha. Kul var det iallafall!

Imorgon blir det nyköping och Wiikväll med alkoholhaltiga drycker. Tisdagen kommer antagligen gå åt till att ladda om inför onsdagen då det bli Finspång för hela slanten, Fatta FINSPÅNG, fan vad häftigt...

God jul!


Grattis!

Grattis till världens bästa lillebror som fyller 18 idag!!!
Grattis Adam!


♥♥♥

Timeout!

Vit flagg!

Jag retirerar för dagen...

Julklappshandeln- Räkna med ytterligare en tuff match imorgon!!!! I will kick your fat ass!!!

Storkok...

Jag är så jävla DUM. Kom jag på. Hade tråkigt, så jag tänkte : Jag gör ett storkok så jag har mat några dagar!!! -Ja vad bra Anna!! utbrast jag och klappade mig själv på axeln och gav mig en hundralapp för den briljanta iden.

Står där, lagar maten, sjunger med i alla låtar på Lugna favoriter som morsan dragit igång. Vi brukar nämligen ha Radio war här hemma, P3 versus lugna favoriter, men då hon mest är i köket hade hon för stunden vunnit..
Well står där och nynnar, hackar, steker, fräser, kryddar..

Och vad gott det luktar....ELLER?
Jag känner ju inte doften, och definitivt inte smaken, inte ett smack. Visst absolut, det gör inte mig det minsta just idag då jag ju faktiskt inte känner smaken (in case det skulle smaka horribelt) . Men när jag blir frisk, det kankse smakar förjävligt! Till saken hör att jag aldrig lyckas göra god köttfärssås. Till saken hör också att jag faktiskt lagade köttfärssås.

Håll tummarna för att den är ätlig...

Update!

Fan jag skäms, bloggtorka så det knastrar om det. Det är som torraste öken härinne...
Men vad gör det för nu skriver jag, och alla era tårar torkas bort.

Nu är jag färdig undersköterska som jag skröt om i mitt senaste inlägg för typ 1,5 vecka sedan... Min usk brosch ligger på datorn och blänker.

Förra fredagen var det fest dagen lång med examen och smörgåstårta och examensbevis till klassen uppe på tankerum på förmiddagen. Sedan vid fem träffades jag, Elise, Cissi och Elin hemma hos Elise och förfestade och sjöng massa singstar. Därefter blev det Harrys med klassen och sedan Palace och sedan Wasa.. Behöver jag säga att jag var extremt bakfull dagen efter..?
Dagen efter hade vi examensfest för mig här med pappa o mamma o Maria, Joline, Adam och Sarah. Rysk champagne och smörgåstårta och fina presenter:)

I övrigt har jag blivit förkyld och jag tror jag är döende... Det iallafall känns så...Medlidande tack!

Dagens låttips: Glasvegas: a snowflake fell( and it felt like a kiss) underbar julsång.


Hela klassen samlad.. Ser du mig?


Vad händer i jul...?

Fy fan vad jag är bra!

På fredag tar jag examen!!!!


Kaos i tankarna.

Har hänt massor massor. Men jag orkar inte skriva.

Jag är arg. Frustrerad.

Är livet så jävla orättvist eller är det bara jag, min dumma jävla idiot som ställer för höga krav på det?
Kanske gör jag det. Men jag vill vara sådär riktigt jävla toklycklig som jag bara varit några få gånger i livet, iallafall en gång till. Tidpunkten NU skulle vara helt okej att få det att inträffa på. Och jag vet ju precis vad jag vill egentligen. Men jag är nog för feg för att släppa fram min egen lycka, och jag hänger upp mig på min gamla föråldrade syn på vad lycka är. För det var lycka då. Men Anna, du vet - Tiderna ändras och vi ändras. Den där personen som var så underbar för många år sedan kanske inte är samma person idag, hur ska du veta det? Det där stället du älskade så mycket kanske är ombyggt nu, eller till och medkanske rivet?

"Och när du rest dig, vänd dig inte om.
Det finns ingen väg tillbaka, varifrån du kom"
-Jonas Gardell



Tänk om jag skulle följa vägen ända bort. ja, tänk om...

RSS 2.0