Musik skall byggas utav glädje...

Spontaninfall är jag bra på.
Sitter här 370 spänn fattigare, men en KENT-biljett med Markus Krunegård som förband rikare. Alltså jag borde låsa mina pengar på ett konto och inte få röra dem förrän om typ fem år. Jag kan inte hålla kvar i dem. Ångest. Men KENT gör mig lycklig.

Och Broder Daniel. Nästa Fredag är det jag som ser dem i Slottsparken i GBG. Första och sista gången. Jag längtar. Hoppas jag får sällskap.

Party.

Ikväll blir det kräftfest med massa folk. Ska bli hur skoj som helst!

Vad hände sen...?

12e December är jag färdigutbildad. Iallafall för ett par år framöver. Och öppen för förslag vad man kan hitta på i vår och nästa år. Jag är sugen på Malmö, jag är sugen på England, jag är sugen på att jobba, jag är sugen på att åka utomlands med någon, jag är sugen på vad som helst, bara jag inte fastnar här hela livet. En vecka, en månad, ett år? Whatever, kom igen med förslag!

Ilska!

Idag känner jag mig riktigt låg... Varit ledig idag, men ska jobba helgen ut. Inte alls på humör för det!

Gnäll, gnäll.

Just nu sitter jag och skriver om vårdtagare som har Aids, KOL och akut lungödem bl.a. Det finns nog inget roligare. Min kväll är helt perfekt!

Och så blir jag så arg. Ordet "JAG" är så vidrigt att skriva. det blir alltid "AJG", Alltid! Helveteeeeee!

Smokers outside the hospital doors.

Jag jobbar heltid, och pluggar heltid (nästan dubbeltid med plugget, då jag slarvat i början av sommaren) så därför dåligt med uppdateringar. Första dagen på vikariatet idag och det känns superbra. Allt är inte glasklart än, men med bra arbetskamrater går det som på räls ändå även om jag inte kommit in i rutinerna helt ännu.

En månad. Sedan kommer Augusti och allt underbart det har att erbjuda. Way out west i GBG den åttonde. Ska åka dit själv, men ser ändå så sjukt mycket famemot det. Alltid täffar man väl någon där som är ute efter samma upplevelse. BD!!!

Den 22a Augusti blir det en avstickare till Huskvarna för en kväll med Takida och Backyard babies med Sandra och Erik och förhoppningsvis Rickard. Det kommer bli underbart roligt.

Nu ska jag plugga en timme till innan det är dags att sova.

Jag lämnar er (Inte för att ni är så många som läser bloggen skulle jag tro, men ett tag var jag iallafall uppe i 13 personer om dagen) med en bra låt.


Well tänkte länka till låten som jag har som rubrik. Den är bra iallafall. Men jag lyckas inte länka för jag är totalt efterbliven. Ska lära mig det någon dag hehe. Men sök på den vetja. Editors heter gruppen.



Fest, jobb, plugg och plikter.

Alla NÄRA vänner och de som var med förra året. VÄLKOMMEN på Kräftfest i Simonstorp den 26e juli! Massa folk, lekar, alkohol, bad, grill, kräftor och jävligt massa skoj utlovas. Vägbeskrivning fås av mig när du bekräftar att du kommer. För det måste du. SÅ BOKA FFS INTE UPP DEN HELGEN NU.

Som sagt jätte välkommna, det kommer bli hur roligt som helst.


Nu till något annat.

Fem veckor kvar cirka på lovet.

På söndag ska kursen i hemsjukvård vara klar. Det är min deadline. Sedan fyra veckor Geriatrik. Jag ska gå misnt en promenad om dagen. Jobba fyra veckor. Sedan kommer lugnet igen när höstterminen kickar igång:D

Idag har jag varit på min andra introduktionsdag och hitills trivs jag bara bra. På måndag börjar det stora Allvaret.

Nu ska jag ta och förbereda mig för en välförtjänst sömn.

Puss.

Dag ett.

Första dagen på jobbet idag. Fast ansvaret börjar på Måndag, då vikarietet kickar igång. Så idag tänker jag bara glassa bredvid...

Hemma.

Nu är jag hemma igen och det var en mycket trevlig hemkomst måste jag säga..

resan var inte lika trevlig, då man snål som man är vägrar boka platbiljett för 40 spänn extra så jag satt i mittgången hela tiden och fick flytta mig typ varannan minut för att alla as som åkte tåg var tvungna att röra sig till bistron HELA JÄVLA TIDEN. Men så kan det gå. var en trevlig resa iallfall i helhet, även om vissa delar som var tänkta uteblev, men så kan det vara.

Malmö är iallafall den bästa svenska staden jag besökt. Ja jag tjatar, men jag är kär i den,okej?

Malmö i mitt hjärta.

Jahahadå! Så mycket man lär sig om sig själv när man själv är i en ny stad. Jätte lärorikt måste jag säga. OCH jag MÅSTE bo i Malmö någon gång. Jag är tokkär i den staden.

Jag har blandannat lärt mig att jag är en sjujäkel på att hitta rätt, och komma ihåg gator som jag bara gått på en gång innan. Eller så kan det bero på att jag hade en bra guide förra Torsdagen.. Men jag satsar full pott på min förmåga...

Idag har det varit strålande och jag har gått runt i Malmö flera timmar, strosat, kollat i några butiker, ätit lite, suttit på ett Cafe`med en bra bok. Sedan fick jag syn på Turning Torso i Fjärran så jag fick för mig att gå dit och titta och ta några bilder. Det var en lagom låg promenad, men det var så skönt, så kom jag ner mot hamnen också och där fläktade det asskönt.

Nu ska jag röja upp här lite, John skulle nog bli förskräckt om han såg alla saker jag har drällt över golvet. hehe. (Inte dina saker John, bara mina-jag lovar^^)

MALMÖ <3

Kul.

Kul att min morsas initialer är KK och min farsas är BH :P

At least you could try, this one last time.


Is it so hard to believe our hearts
Are made to be broken by love
That in constant dying lies
The beauty of it all

 My darling won't you feel
 The sweet heaven in
Our endless cry

Oh at least you could try
 For this one last time
 
So amazed how bright are the flames
 We are burning in
 Ever smiled at the tragedies
We hold inside

 My darling won't you cherish
The fear of life that keeps
 You and me so alive

Oh at least you could try
For this one last time
It could be alright
For this one last time

 Oh at least you could try (and we just will be closer)
For this one last time (let me fall into your arms)
 It could be alright (don't let us grow colder)
For this one last time (let me close to your heart)

 Oh at least you could try (and before it's over)
For this one last time (let me fall into your arms)
It could be alright (before it's all over)
 For this one last time (let me close to your heart)

Lyssnar på HIM väldigt mycket just nu.


The chef!!!

Nu är kocken igång igen! Det är något med mina matlgningsgener tror jag, annars skulle jag inte vara såhär påhittig och gilla att experimentera i köket såsom jag gör. Vad sägs om halvuppvärmda (vem orkar vänta liksom) Fiskbullar direkt ur kastrullen vid datorn och en kall öl till..? Jag säger ju det! Smaskens!

Hjälp.

Oj efter några intensiva dagar i Skåne och en i Köpenhamn så är kroppen slut. Jag har svårt att fokusera och har en extrem klump i magen. För första gången på länge är jag orolig för framtiden, livet och typ allt. Jag hatar att vara ensam med mina tankar. HATAR.

Kankse ska man ta en sista minuten hem? Äsch ska kolla upp vad som händer resten av veckan annars får vi se. ÅNGEST!

Kopenhagen.

Köpenhamn är dagens destination. egentligen skulle jag fått sällskap. Men ibland är familjen viktigare. Så jag åker dit själv på stapplande och osäkra ben till en ny stad...

Så nu ska jag skynda mig så jag kommer iväg någon gång. Men man behöver inte direkt vara orolig för att missa tåget, de går var 20:e minut. Så idag har jag ej min telefon på mig om någon mot förmodan skulle sända mig en tanke.

Puss och kram vi syns ikväll.

RSS 2.0