Den stora saknaden.

Jag undrar hur jag ska överleva den här vintern... Jag hatar att vara utan dig Leo.


Saknad.

Nu är sista dagen kommen.. Leo åker ikväll. Vädret är kallt, rått och regnigt. Allt det vackra har ett slut. Jag ligger och tittar när han sover, det kommer dröja väldigt länge innan jag får det nästa gång. Jag fasar för tomheten som kommer infinna sig så fort han är borta, det känns redan nu olidligt... Fan.


Leo.

På torsdag kväll kommer Leo och hälsar på mig över en långhelg. Känner mig som en kär, astöntig, fnittrig tonåring. En sån där jävel jag hatar! Haha. Men det skiter jag i, det är så mysigt att vara nykär. Kan knappt vänta på att få kramas med honom igen!


Nya tag?

Dags för en stor förändring. Jag känner mig klar med det jag gör nu. Jag känner mig, trots en hel massa underbara vänner här i Skåne och en fin tillvaro här rätt ensam. Kanske för att jag träffat kärleken. Vem
Vet. Men jag är trött på att gå till samma jobb varje dag, jag är trött på att gå till samma matbutik och handla samma mjölk och kyckling och tvättmedel av samma kassörska varenda gång. Det har varit en fantastisk resa och jag har lärt mig otroligt mycket. Men nu vill jag något annat med mitt liv. Det är bara på planeringsstadiet ännu, men det kan nog bli något av det här. Dags att börja planera på riktigt. Varför fastna i nåt som inte gör en lycklig på riktigt i längden..?


RSS 2.0