Kämpar på.

I believe my heart should be chained inside
Leaving it to you would be like suicide
Still I wanna get on to you´re thousand turning rivers
Otroligt mycket på jobbet just nu, jag hoppas det lugnar sig. Jag förstår vad alla mina kollegor pratade om när jag var ny och inte såg verksamheten på samma sätt. Nu är det för mycket. Igår var tre sjuka och vi fick bara en som ersatte. Jobba röven av sig? Jomenvisst sörrö! Övertid? jajjemen!

Idag, min enda lediga dag på länge ska jag tvätta , tjohooo!

Trots helgjobb så var föregående helg jättefin på alla sätt. Så man får väl vara nöjd ändå:)



Kvarteret Drömmen.

Nej nej nej! Malmö har inte ätit upp mig. Men jag är förtrollad. FÖRTROLLAD!

Okej våren har kommit, det är varmt, det går omkring vackra människor precis överallt. Jobbet är roligt, jag har hittat nya bekanta. GOD vad jag gillar mitt liv just nu!

I Lördags flyttade jag in i min andra hands lägenhet på brobygatan i Malmö... I kvartet Drömmen... jag har nog aldrig kännt mig så hemma någonstans i hela livet. det är så underbart att det gör lite ont i själen. På ett bra sätt:P

Iallafall så flyttade jag ifrån min roomie Julia i Lördags, jag saknar henne som fan. Underbarare människa och bättre start på livet i skåne får man leta efter. Lyckoträff!

Så mycket som har hänt och jag ser fram emot våren och sommaren här. Jag ser fram emot att kunna ta semester första gången ever. Detta är lugnt det bästa jag någonsin gjort.

Imorgon ska Emma dra med mig på vattengympa så jag har handlat en ny bikini, väl investerade pengar och självklart ser jag ut som en gudinna i den(...)!

Här kommer lite blandade bilder härifrån och främst på nya lyan.

Håll tillgodo!

Ny bikini! Den är prickig upptill om ni inte ser det, blindstyren.

Min lilla hörna.

Hallen- skrivbordet- stora rummet.

Hallen- skrivbordet- köket.

Köket!

Det var allt för nu gott folk. Förmodligen avled ni av chocken att jag skrev, men det bjuder jag på!


RSS 2.0