Dreams.

Helgen som var var fantastisk. Cecilia bjöd på god mat och sedan giclk vi till Askens och tog en öl. Jag Cecilia och Adam. de bästa av vänner.

Jag frömde dock årets sjukaste drömmar... eller jag brukar drömma vansinniga drömmar, men den här tog fan äckelpriset. Jag drömde att jag var hos nån kille som hade skaffat en liten söt hund. Problemet var bara att han ävgrade plocka upp efter hunden när den bajsat o sen rullade sig hunden i bajset. jag och massor andra skällde på killen, ägaren, och sa åt honom att tvätta av hunden. Men han vägrade så jag fick ställa mig med hunden i handfatet och tvätta av. Så jävla äckligt. Inte nog med det. Jag fick en ansenlig mängd hundavföring i MUNNEN under tiden. Jag höll på att spy i sömen. För att inte tala om när jag insåg vad jag drömt. Usch!

Sen drömde jag att jag o polarna skulle gå på Arbisteatern som ligger bredvid här där mamma bor. Och vi tog flyget dit. Ryanair. Härifrån.... SHowen var så dålig så den arga publiken tvingades av säkerhetsskäl ut från lokalerna. Så då var det bara att ta flyget tillbaka. Men det gick ju inte att starta och landa typ på 50 meter så vi fick ta flyget till Arlanda för att sedan ta tåget tillbaka... Kul, verkligen.
 
Ingen drömtydare här hoppas jag... ?

Nu längtar jag bara till nästa helg. jag ska gå på Fields of the Nephilim på Babel i Malmö. Och bo hos Adam. Och träffa massa underbara Malmöbor. Som jag längtar!!!
jag och bästa Adam smuttar på Ciccis drink.

Trött.

Denna veckan. Fem dagar hitills. Fem dagar skola och tre dagar jobb. På fem dagar. Bra jobbat Anna. Men jobb och annan sysselsättning är oftast det som gör att jag kan stänga ute allt annat. bara fokusera på det som måste göras för stunden. otroligt avkopplande samtidigt som det är slitsamt.
 
 
 

The dream.

Skola och jobb.Det är det jag andas och det är i det jag lever. Jag längtar till Norrland, jag längtar till sommar. Jag längtar till den dan jag kan andas utan att något i hela världen hindrar. jag är en drömmare. har altid varit...

Inget vettigt.

Hej. På. Dig.

Våren är här...?

Våren är här och det är... iskallt! Men det är ändå vår och underbart! Men frågar ni gnäll-klubben på FB så får ni nog inga positiva tillrop när ni nämner våren. Men det är ju ljust för i helvete! Och iallafall mina vårkänslor spirar.... kanske inte varje dag, men i skrivande stund iallafall...

Pinsamt nog hittade jag just en adventsljusstake i mitt fönster och vrålsjöng "Stilla natt" här i min ensamhet... men det är en parentes....
 
Påsklovet var underbart. Lugn och ro, och sedan åkte jag till L en sväng och bara njöt av naturen och det enkla livet på landet. Det finns ett sånt ur- lugn där, som jag inte upplevt någon annanstans. Tiden står still och inga problem existerar. Det var underbart och jag längtar nästan redan till nästa tur dit.
 
En helt osminkad bild på mig från jobbet idag.

RSS 2.0