Praktik!

Idag fick vi reda på var vi ska praktisera. Avdelning 11, kirurgi blev min plats på vrinnevisjukhuset. Men vad den inriktar sig på får ni allt ta och googla upp!

Förlåt att jag skriver så sällan, men jag har så jävla tråkigt och deprimerande liv just nu. Trots det trivs jag ganska bra. Är det inte lustigt.

Your beauty is beyond compare...

Wow... jag är helt lycklig. Vilket mirakel. Jag träffade lilla Joline idag. Och Maria, min älskling såklart. Har aldrig sett Maria så fantastiskt vacker, trots enorm trötthet så strålade hon. Och Joline var hur extremt söt och liten som helst. Tant Anna fick självklart hålla henne en stund. Jag är lyrisk.

Självklart hade tant Anna gått in i sin roll och köpt en liten Nalle Puh- gosedjur.. Då jag vet att även Mamma Maria är förtjust i Nalle- Puh. Två flugor i en smäll med andra ord. utöver presenten till lillan köpte jag en stor bukett med rosor från mig, Adam och Rickard. En kopp till Maria som står "Världens bästa mamma" på och en till Simon som står "Världens bästa pappa" på.
Maria fyller ju dessutom år imorgon så till födelsedagspresent blev det ett silverhalssmycke i form av ett hjärta med vingar på... Tyckte det passade på något sätt.

Längtar redan till nästa gång jag får träffa dem♥

Joline är ett kvinnonamn som troligen kommer av det franska ordet joli, som betyder; vacker, söt, snygg. Den 1 januari 2008 fanns det i Sverige 558 kvinnor med förnamnet Joline. Av dessa har 447 namnet Joline som tilltalsnamn. Mest berömt är namnet förmodligen från en låt av Dolly Parton från 1973, där namnet dock stavas Jolene.

Passande;)

Hemma bra men borta bäst.

Jag har varit i stan för länge nu. Nu slår bortlängtans klor fast i mitt sinne och flyger iväg, trots att jag har läxorna här att koncentrera mig på. Jag måste iväg, en dag eller två, bara att fokusera på något annat så intresset för att plugga återvänder.

Förslag någon? I need it!

Baby girl!

Lördagen den 20/9 2008, klockan 19.12 fick min älskade vän Maria en liten flicka på 49 centimeter och 3140 gram. Allt verkade gå bra och i ett sms skrev hon "Det är superlätt att föda barn haha" Nu längtar jag som en galning efter att få träffa dem!

Jag visste inte att jag skulle reagera så starkt, men ett barn som är nyfött är verkligen ett underverk. Jag grät när jag fick Marias sms på söndagförmiddagen. så glad för hennes skull. Och min egen såklart, nu är jag ju Tant Anna hehe.


Blomkål.

Alla tycker jag varit knasig med mina sallader, omelettfrukostar och ickebefintliga pizzor, pasta eller bröd till maten. MEN det har givit ett resultat på minus 4 eller 5 kilo på tre veckor. Idag åt jag rätt normalt dock, Korv med mos.



Voilá! Hemmagjort mos med bratwurst till.

Men! Låt er inte luras! Detta mina vänner är inte ett vanligt mos, åh nej... Detta består inte av potatis, som man kanske kan tro. Moset har en mycket speciellt ingrediens...

Nämligen Brassica oleracea var. botrytis.. Vad kan det betyda måntro?


En sak till: Ni som kliar er i huvudet och tänker: Oh no! Senapen smiter ju, stackars stackars Alvh. Kan lugna er med att jag hann ikapp den. Ingen skada skedd.

Cleaning lady.

Jag städar mitt rum typ en, max två gånger om året, men jädrar vad fint man tycker det blir då.

Såhär glada är Rosa Tanten och Nalle iallafall, ser ni lyckan i deras ögon? Det är så jävla fint att kunna glädja andra sådär, sprida lite glädje. De började nästan gråta, så fint blev det.


nalleballe rosa tanten

What's my name?

Fick just ett brev till mig som var adresserat till Auniv Hogavist på Vaffengatan i Norköping. HAHAHAHA!!! Hur kan det bli så fel? siffrorna var rätt iallafall.



Help!

Många bäckar små...

http://www.uppdragbarn.se/ - Klicka där för att hjälpa och stödja utsatta barn världen om. Barn är viktiga, och såklart att de mår bra. Vattenfall sponsrar med 20 kronor per blogginlägg  som länkar till detta projekt. Gör en liten insats, 20 kronor per person är ganska mycket och det kostar inget att skriva ett blogginlägg.



Om bara tusen personer skriver blir det 20 000, inte så jävla illa pinkat, right?

I'm the king of the world!

Nu är jag tillbaka på topp igen! Det går upp och ner det där... Häromdagen jag skrev var det jävla massa ned. Men idag är det upp. Jag har äntligen tagit itu med lite saker som gnagt ASLÄNGE! och nu kom jag underfund med vad jag inte förstod i min studieuppgift tidigare. Så nu ska jag plugga klart den så det är gjort. Sedan ska jag gosa med älsklingskissen. Boss. Han blev sjuk idag, för att han var för fet, så han fick sprutor o grejer och är jätteynklig, min lilla plutt. Nästan 6 kilo vägde han, måste gå ned ett. Poor guy. Jag kan ju stoltsera med ialalfall att jag snart nästan gått ned en hel Boss!

Umgicks med höggravida bästa vännen idag också, fyra dagar till BF, hon var skitsur på allt och alla och väldigt kissnödig. Men vi hade askul iallafall, planerade hur hennes unge skulle bli " our partner in crime " osv.

Puss och godnatt.

P.s Leta upp låten Geraldine med Glasvegas och njuuuut<3

Sadness.

Please come and make me happy. :(

Wonderfull.

Idag har alla jävlar gaddat samman sig mot mig.
Det började lite smått igår med jordens mensvärk. Värken är väl ganska borta idag, men hormonerna gör sitt vill jag lova!
Sedan imorse när jag hade vaknat sade det PANG i ryggen! Ryggskott på hög nivå. Wonderfull! Really wonderfull.
Men jag tog mig upp ur sängen efter jävligt många om och men. Men då jävlar ska ni tro, sade det PANG en gång till!!!! I min skalle. Tror ni då inte att jag fick migrän. WONDERFULL!!!

Tummen är ur!

Någon drog ur min tumme, så imorgon ska jag börja råplugga till körkortet!!!

Random Pic.jpg

Duktiga tjejen.

INNAN klockan var 12 slagen hade jag hunnit

1. Äta en bra frukost

2. Göra klart en hel studieuppgift och därmed även kursen

3. Hurtat ned till träningen och börjat ett pass

Autografer skrives på begäran.
Nu kör vi!

Hurtbulle!

Idag fick jag en släng av framtidsångest. så nu ska jag gå ut och gå och rensa tankarna.

Jag har börjat röra mig massa o gå ned i vikt, och det känns fantastiskt skönt!


Hell yeah!!

Det är nästan ogreppbart... Det är nästan så jag inte förstår hur jävla cool jag är, hur jävla cool jag kände mig imorse när jag på min cykel raceade i 15 km/h förbi en dagisgrupp på promenad och en liten 3-4 åring vänder sig om och vrålar WOOOOW, en MOTORCYKEL!!!


L.W.

För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement

När förtrollningen är bruten är det dags att ge sig av

... för alla vägar som vi inte vandrat än, för en tid som bara går och aldrig kommer igen

Jag skulle gärna hjälpa dig upp och kunna lysa upp den väg du springer

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du

O när du står på toppen och tittar ner och det är ljust vart än du ser. När du har vunnit Kom ihåg mig då




RSS 2.0