Teater.

Jag blev bjuden på teater ikväll. "Fem gånger gud" hette pjäsen.

Den handlade om: bara drömmar, ingen verklighet. Upprättelse,förtvivlan, jävla massor humor och enorma skuldkänslor.
Svårt att förklara pjäsen och du som läser detta är säkert inte intresserad av teater heller. Men när jag sitter där i publiken, ser skådespelarna gestalta, tala, dansa och leva ut, då längtar jag efter att själv stå där, med allt ljus i ansiktet, publikens uppmärksamhet riktad mot mig. Men ändå inte mig utan en person som jag spelar och ger liv åt.

Det är en fantastisk känsla och nu är det 2 år sedan jag själv fick stå där. Men jävlar det var den bästa tiden i mitt liv. Först var det "En uppstoppad hund" med en jättestor roll. Sedan var det "Isbjörnarna" med en ännu större roll. Jag njöt, jag LEVDE! Är det något som får mig att sväva så är det teatern. Jag ska inte ta uppehåll något mer, i höst är det jag som går med i en grupp igen.

Tack älskade Adam för att du bjöd mig ikväll!

Sist när jag spelade teater, här som Linnéa i "En uppstoppad hund"

Och här är jag fortfarande i samma pjäs, tröstar min deprimerade son.




*Saknad*

Blomma.



Inget att skriva så här bju'r jag på en blomma!


Utmaning.

Fick följande utmaning av Anders:

 Regler;
-gå in i mappen "mina bilder" -gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
 -släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
 -utmana sex andra personer och länka till dem.

Det blev den här bilden:

Några år gammal bild från när jag precis träffat Rickard.
Vi hade varit tillsammans i typ 3 veckor här, nyårafton var det!

Jag utmanar det sex personer som känner sig manade;)

Goodmorning sunshine!

Här gör man sig till och vad får man för det! Nej just det... Inget såklart!

Går upp skittidigt tänker slappa lite med datorfrukost, skithelvetet hakar bara upp sig och jag misstänker starkt firefox som boven i dramat.

Därefter går jag och tränar( efter att råkat hugga mig själv i handen med en brödkniv- men det är en annan historia) och där ksa jag möta upp  Andrea, min arbetskonsulent från UR, men hon dök aldrig upp. Så jag svor och svettades o hade mig i nån timme. Rusa hem, åt en yougurt, cyklade ner på AF och lämnade intresseanmälan för sommarjobb. Får jag inget sommarjobb i år skjuter jag någon förövrigt.

Sedan har jag suttit dödsnervös och försökt ringa min gamla chef. Självklart är jag inte nervös för att prata med henne, men jag har en telefonskräck som inte är av denna värld! Ringer en gång.. inget svar... ringer två, tre, sju gånger, inget svar! Fy fan, nu är mitt psyke helst slut. Men så har jag gått o fått en utmaning på halsen så jag måste väl ut o gå ett långt jävla promenadhelvete oxå:P

Trots allt är jag ännu på rätt gott humör...:)

UR!

Jag har under de tre sista veckorna gått på Ungdomsresursen ( där alla vi ungdomar under 24 år, som är arbetslösa buntas ihop och skriver CV'n, personliga brev o sitter på rasterna och pratar om falukorvar och plasthandskar blandannat;)) Men idag var det slut! Så vi gick sista dagen idag och jag kommer fan sakna alla. Emelie, My, Carro (även om hon bara var med första dagarna) Amanda och grabbarna såklart också med Daniel i spetsen, vi har haft riktigt skoj faktiskt!

Så nu är jag arbetslösare än arbetslösast och kommer förmodligen spendera hela vårterminen med att ligga i sängen och bli fet(are) hehehe.

RSS 2.0