2012

Jag startade året med jobb, bra start på mitt älskade jobb.

I mars föddes Alice, som jag fick den stora äran att bli gudmor till. Alice Wanda Emelie, älskade unge!

Våren kom och jag fyllde 25. Mamma hälsade på med sedvanlig tur till Köpenhamn!

Jobbade på, det blev sommar och vi åkte på Hultsfredsfestivalen, jag och Freja. Efter det åkte jag en vecka till Hälsingland och firade världens bästa midsommar hos Leo. Sedan åkte jag till Sunne och myste med Adam och Cicci några dagar innan jag åkte hem till Malmö igen.

En månad till jobbade jag på mitt jobb. Jag hade tidigare under våren tagit beslutet att jag måste gå vidare och bestämde för att läsa upp betyg. Beslutet föll på Marieborgs folkhögsskola där jag blev antagen. Tjänstledig och att hyra ut lägenheten stod på schemat. Det gick finfint.  Flyttade hem till mamma i Norrköping!

Sista dagen på jobbet blev väldigt tung. Många tårar och kramar. Älskade ni. Samma kväll kom pappa och hämtade mig, vi firade flytten med middag på Möllan, det finaste som finns i Malmö och styrde kosan norrut dagen efter.

Därefter spenderade jag en vecka med familjen. Var på Fransberg och började packa sedan för den stora resan.

Sedan bar det av till Vietnam i tre veckor. Tre otroliga veckor som jag aldrig kommer glömma. Maten, folket, intrycken och omgivningarna. Det var otroligt! Mitt livs resa hittills!

Dagen efter jag kom hem, 2e september, började jag skolan. Massa nya människor och matematik. Jag var allt annat än vänligt inställd tills jag insåg att jag kammat hem världens bästa lärare!

Året fortsatte med skola. Jag sökte några jobb och jag fick alla… hehe. Men valde tillslut att arbeta på Vrinnevihus där jag jobbat tidigare. Det kändes tryggt och bra. Och så roligt det var att komma tillbaka!

I oktober åkte jag och Freja till Barcelona några dagar och levde loppan, det var vansinnigt skoj!

Jag åkte till Leo några gånger under hösten och jag skaffade nya bekantskaper.

Så här sitter jag nu, i mitt lilla rum, hos mamma. Skriver på min dator och är rätt så nöjd med året som varit!

Jag har såklart förhoppningar på nästa år, men inga nyårslöften. För löften tenderar att bli krav som i slutänden äter upp dig om du inte fullföljer det. Så mina förhopningar för 2013 är att jag ska få resa, att jag får börja studera till hösten och att jag ska få hitta lite lugn inom mig själv.

Jag känner på mig att det kommer bli ett bra år!

 

Suddig bild, men anyway, gott nytt år allihopa!

 


RSS 2.0