Sanna drömmar.

Det är den drömmen

Det är den drömmen vi bär på,
att något vidunderligt ska ske,
att det måste ske -
att tiden ska öppna sig
att hjärtat ska öppna sig
att dörrar ska öppna sig
att berget ska öppna sig
att källor ska springa -
att drömmen ska öppna sig,
att vi en morgonstund skall glida in
i en vik vi inte känt till.

Ända sedan jag hörde denna för första gången, på spelet Sanna drömmar i Norrköping 1998, har dessa ord kommit tillbaka mig. Och så återigen. Det låter jävligt bra, men jag vet inte hur jag skall tolka det.


Välkommen till världen!



Grattis min älskade Sandra till lilla flickan. Enligt uppgifter föddes hon 8.41 imorse. Och jag är så rörd att jag har suttit med tårar i ögonen hela dagen, det blev ju inte bättre när jag fick ett litet MMS med ett foto på underverket nyss. Nu ska jag sätta mig och fortsätta mitt snyftande...

BRA JOBBAT SANDRA!!! You freaking did it!

Nattlig surprise.

Det finns vänner och sen finns det VÄNNER. Jag ska ju jobba natt ikväll, därför jag är uppe hela natten nu. Runt klockan ett skrev John till mig och frågade om jag kunde komma ut en sväng utanför porten bara. Jaha tänkte jag, undrar vad som står på nu!? Och när jag kommer ner så är både John och Johanna där med en stor bit kladdkaka till mig att ha inatt när jag sitter uppe. Gissa vem som blev gladaste tjejen i stan då:D

Sånt där uppskattas så otroligt, totalt oväntade grejer! jag är fortfarande lika glad, för jag har sparat en bit till imorrn...:)Alla som känner mig vet också hur chokladberoende jag är så detta kom som ett skänk från ovan. Sicken lyx med expressleverans med kladdkaka mitt i natten=)

tack snälla fina ni. Nu jäklar ska vi hitta den där lägenheten, sen ska jag baka många kladdkakor att bjuda på i höst:)

Nattuggla.

Nu är sommarvikariatet slut för denna gången. Tills jag flyttar från stan så tar jag allt jobb jag kan få så man har en buffert. Så nästa vecka jobbar jag tre nätter. 21-07- Hjälp! Jag har aldrig jobbat natt, hur skall det gå!

Hårigt.

Fredagkväll.. Börjar inte jobba förrän efter två imorgon eftermiddag... Har fribiljett till Hugos ikväll... Men nej, jag är på tok för lat. Jag tänkte ta och klippa håret på mig själv. Så får det bli. Hårklippning och Pepsi Max. Ölen drack jag upp igår kväll.

Nu är frågan bara hur jag ska klippa. Kanske bara topparna... Även om jag är dödligt sugen på lugg...



Inspiration...?

Man skulle kanske ta motorsågen och fälla lite skog på benen när man ändå är igång.

Hejdå, gå och dö.

Bajs och heroiska insatser...

Jag är så jävla trött, alltså fysiskt trött, SÖMNIG! Men kan bero på jobbet, eller hormoner för all del. Eller för att jag har blivit totalt förslappad och både äter helt jävla galet illa och knappt rör på mig. Nån gång ska det bli ändring.

Igår somnade jag på kvällen en timme, såklart hade jag sedan svårt att somna i tid. Så jag roade mig med att kika på nåt program som handlade om hår, bajs, badankor och schampoo. Men det handlade om konsumtion. Egentligen, fast det lät inte lika skoj. Där lärde jag mig mycket matnyttigt. Typ att vi skiter cirka tre ton under en livstid, men att vi käkar typ tio ton... Inte konstigt att man väger uppemot åtminstone ett ton då...;)

Idag kände jag mig oövervinnlig på jobbet. Sköterskan kom ner och bad oss ta ett kapillärt HB- prov på en boende. Alla stod som frågetecken, förutom Super-Anna då såklart, som den hjälte hon är gladeligen tog sig an uppgiften utan instruktioner. Se vad lite praktik på sjukhuset kan göra!

Nu tror jag det var några dagar sedan jag duschade så jag skall försöka övertala mina ben att bära mig in i badrummet.

Farväl.

Norrköping.

"Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov"

RSS 2.0