And the winner is!

Haha är jag inte bäst!

Förra veckan vann jag ett par strumpor i en tävling hos Amanda Colldén som är praktikant hos tusen apor... (Jättefina stumpor, tack Amanda!;))http://www.1000apor.se/blogs/praktikant

Och idag vann jag ett mobilt bredband från tre, från storstadspojken:D Tack Nils!!! http://storstadspojken.se/ Nu ska jag rusta upp gala bettan, rensa ur gammal skit och ominstallera alltihopa, fan vad bra:D Lovely. Och dessutom stöder visst tre rosa bandet så man kan ju säga jag gjorde en insats också:)

Nu blev min dag genast mycket bättre.

Och ni som undrar så gick högskoleprovet helt okej, det  var skitsvårt! och ska sanningen fram var jag även lite bakis;)

Joline och Hugo.

Idag är en bra dag. Idag har jag på exakt två månader (sen 25e Augusti) gått ned tio kilo!
Helt otroligt och jag känner mig så jävla snygg!

Och sen bad Maria mig att bli gudmor till hennes söta lilla dotter. Jag blev nästan tårögd, så himla fint.

Nu ska jag kila iväg ner till HUGO och träffa klassen för bowling, käk och säkerligen lite vin.

Imorgon är en annan dag. Imorgon är det högskoleprov.

Hoppet är aldrig långt bort.

Jag får en alldeles speciell känsla av den här bilden, lite sorgsen, men ändå förbannat hoppfull... Jag tog den häromdagen då jag satt på klipporna med hällristningar uppe vid himmelstadlund. Den symboliserar mycket vad jag känner just nu.- Vad får du för känsla?



ok?

Är det okej att skriva till sin lärare:

"Ett skepp kommer lastat...Med studieenhet 3 i Lindrande vård!!!"...?   •.•

KK

Jag är så duktig. Jag ville bara säga det. KÖRKORT here we come!

Nedbruten men lycklig.

Den här helgen som var var otroligt rolig, även om Lördagen var en riktig MördarLördag.

I Fredags satte sig jag och Aurora på Världens bar med ett glas rött och massor prat..

I Lördags åkte  jag och Ella till badhuset, min snart 11- åriga systerdotter, badade i lite mer än tre timmar, simmade, åkte vattenrutschkana, simmade i strömmen och badade i varmvattenbubbelpoolen. Jäkligt skoj hade vi. Sedan när jag var på hemväg ringde John och undrade om jag skulle med och spela badminton... What the heck tänkte jag och raceade hem och slängde i mig lite mat  som jag gröpte ur längst in i kylen, en halvtimme senare blev jag upphämtad och så åkte vi till Linköping och spelade i cirka 1,5 timme. Vi var två tjejer och två killar. Killarna spelade dock med fel hand så det belv jämnare, hehe... det blev rätt jämt och jävligt roligt. men HELVETE vad ont jag har i min stackars stackars lilla arm både igår och idag, kunde inte ens klämma kaviar ur tuben imorse, eller blanda kort igår... sedan på kvällen blev det endel alkohol och Hugo med Freja, askul det också.

I går, söndag ,åkte jag till Linköping för en myskväll med Cicci. Vi lagade en asgod middag, spelade kort, såg film, kollade på gamla bilder vi tog förra sommaren, det är stor censur på den mappen, så inget jag vågar visa här haha, de är för fula för att beskådas helt enkelt. Vi gav varandra ett varsitt nytt smeknamn, Cecilia heter numera Prins Tryffel (fråga inte) Och jag heter Tartyffel.

Det var min helg det! Hoppas du som läser också har haft det lika skoj!

Ahhh..lalala... eller nåt.

Idag känner jag mig smått som ett litet vrak, körde min andra, tredje OCH fjärde körlektion på raken, mycket tidigt imorse... För mig.

Svettig, stressad och lite ont i magen och kycklingen jag åt nyss smakade FÖRJÄVLIGT!!!

But hey:



Usch, han frös och han nös, atchi, atchi, atchi, prosit!

Jag hatar när man nyser, och man vet att en snorlobba for med, men man kan inte hitta den! var tog den vägen liksom, den kasnke sitter i mitt hår? På mina kläder? Tänk om den sitter på mitt tangentbort, eller vadsomhelst? Det är jobbigt! Inte för att det hänt mig alldeles nyss eller så.. Bara en tanke.




Oink - Vad pigg jag är!

Nu Har jag vilat, jag är redan mycket piggare! se själva, tänk att en halvtimmes vila kan göra så mycket för utseendet och orken.


...

Mycket att göra,men är nog lite trött märkte jag när Adam frågade mig förut vad jag skulle göra idag och jag skrev "Plupp och tärning!"... Hmm, tanken var ju plugg och träning... men jag tror jag ska vila istället;)


Älskad och sedd.

Imorgon ska jag och min mamma gå på Ulf Lundell- konsert här i De Geer hallen i Norrköping. Det kommer bli underbart, underbart! Innan ska vi äta sushi och bubbligt vin (går det ihop?) och lyssna på Uffe- Musik hela dagen innan.


Hon kom farande in i mitt liv
som en varm vind en natt om våren
Hon var hemma igen efter flera år
Hon visa mej dom läkta såren

Hennes röst var gammal
hennes ögon unga
Hon snodde en blond lock runt sin tunga

Hon sa: Älskad och sedd
Gör dej beredd
jag vill bli älskad och sedd

Det var hon eller jag eller inget alls
så jag lät henne vinna
Jag var beredd att göra allt eller mer
för en sån kvinna

Jag lät min hunger vila
min törst likaså
Jag visste att det var vi två

Hon sa: Älskad och sedd
Gör dej beredd
Jag vill bli älskad och sedd

Hon kom från vintern och jag från hösten
Vi fick en sommar i Strömmarnas Stad
Sen sa hon: Du ser mej inte mer som den jag är
och din kärlek är bara en vacker fasad
Jag sa: Gå till Gud om du vill ha nån som älskar dej alltid
utan förbehåll, utan gränser
 
Vi är människor du och jag lika vilsna båda två
Vi skriker frihet och tar allt för guld som glänser
Hon försvann lika fort som hon kom med sitt skratt
 och sin värme en vacker vårnatt

Hon sa: Älskad och sedd
Gör dej beredd
Jag vill bli älskad och sedd

Röda faran slår till igen!

Idag kom jag farande på min (motor)cykel, i behaglig takt.
En sån där Ungdom stod i en busskur,han såg ut att prata med en person, men det roliga var att han var ensam där, trevligt såg han ut att ha det iallafall.

Well well, inte så mycket mer med det tänkte jag och skulle precis cykla förbi honom då han hoppar ut med ryggen mot mig, som om han lekte någon lek med den där låtsaspersonen, för han skrattade samtidigt.

Självklart kör jag då in i hans mjuka bakdel då bromssträckan var aningens mer än två centimeter, jag bumpade tillbaks lite och Ungdomen vänder sig snabbt om och skrattar lyckligt, HÖHÖHÖ, ojdå,HÖHÖHÖ... han såg så  jävla lycklig ut (tror jag, för han hade liksom frisyren åt fel håll, allt hår i ansiktet, ner över hakan och ned mot bröstet).

Anledningen att jag tror att det var åt ansiktet jag sade- "oj ursäkta!" var att det minsann glimmade en liten tandställning därinne.

Var det Mollgan han pratade med och var det isåfall Tonårs-alfons jag körde på med cykeln. trust med, de hade sina likheter!?

Varför såg han så extremt lycklig ut när jag kört in i honom?

Farmor, mormor, katt.

Idag fyller min kära gamla farmor 94 år. Så liten och skröpplig. Men vi åker inte dit och firar idag. Pappa är i Ryssland och resten av familjen har väl sitt att sköta. Hon känner ju inte igen oss... Men sist log hon när hon såg mig och sade att hon kände igen mig, men visste inte riktigt vartifrån. Innan vi skulle gå så sade hon med svag stämma "Undomens vår skall man aldrig glömma..." Det var så fint sagt. Jag ska alltid minnas det.

Min kära mormor som gick bort för två år sedan skulle fyllt 97 idag också. Vila i frid mormor.

Idag när jag kom hem så grät mamma och sade att om vi inte fixar fram pengar till en operation på katten (Boss) så måste vi avliva honom. han är så fin och en enorm personlighet. Vi var ledsna båda två, sedan kom en räddande ängel och erbjöd sig hjälpa oss med de pengarna. Tack, vi är extremt tacksamma för det.


RSS 2.0