Skepp å hoj!

En söt tjej tyckte jag skulle börja blogga igen, så jag gör väl ett tafatt försök :)

Hej förresten!

Jag har så sjukt jävla jättetråkigt! Har varit sjuk sen i söndags, och nu har jag fått penicilin och halsen är bättre men jag har en sån jävla monsterhosta så jag funderar på att kedja fast mina lungor invändigt så de inte ska följa med av bara farten.


Det är ju sommar nu.. ! Åhåhå det är ju så man blir lycklig av bara tanken. Roskilde ingår i planerna detta året. Och ett par dagar med världens bästa gäng, Adam, Cicci och Jonas. Det behöver mitt hjärta. Och familjen. Mamma och pappa, brorsan.. jag saknar dom!

Förhoppningsvis finns det plats att träffa mer personer jag håller av. Det tror jag dock.

Kollar på teve. som om jag inte gjort det hela veckan ? Och så kommer den jävla bredbandsbolagetlåten upp, jag blir galen! Byt låt för i helvete för jag kommer ändå inte skaffa bredbandsbolaget... Haha. Jag har inget tålamod :)

Well jag har inget att berätta direkt. Bara skitsnack. Så vi får väl se om jag bloggar lite oftare hädanefter, det vore skitkul iallafall! Vi gör ett försök! hej å hå!

Avslutar med nån bild så blir inlägget lite längre och jag känner mig lite duktigare.. en egobild kanske.. Oh yes, här ska vi bre på stort.. Här har ni MIG! :

men helvetes jävla fan, det gick inte. Då skiter vi i det:D

PUSS!

RSS 2.0