Det rullar på.

Idag fick jag dela mat på praktiken... A-kost, SNR-Kost, Laktosfritt, Fritt flyt,Stomi-kost... Höll på att bli tokig! Men det gick bra...

Sedan fick jag göra ett venprov, tappa ut blod i ett provrör.. Jätteskoj! Fick görapå  en sköterska.

Har vart uppe sedan 4.45 men nu ska jag festa.

Bye.

Godkänd!



Gissa vem som klarade teoriprovet idag:D

Bla bla blabla bla bla blabla, armeeeeen.

Måndag och tisdag kommer vara avgörande för mitt humör och min överlevnad den kommande tiden. Så håll tummarna hårt för mig.

Idag köpte jag snyggaste klänningen (korsett + kjol) ever!!! Tradera is my friend. Såhär ser den ut:




Tack för allt.

Tack för allt farmor.

Hela dagen har vi vakat, nästan hela släkten var där. Det var ibland uppsluppen stämning, vi kollade på gamla bilder, retade varandra för kläder och åttiotalsfrisyrer. Pratade gamla minnen om farmor. Såg till att hennes mun inte torkade, och fuktade den med en tuss. Höll hennes hand, strök hennes panna. Ibland grät vi, ibland fikade vi, och ibland berättade vi saker i hennes öra, fast hon inte var vid medvetande. Men hörseln är det allra sista som lämnar en människa.

Det var fint, det var lugnt. Stillsamt. Några åkte iväg framåt eftermiddagen och vid halv fem somnade hon in. Andningen blev svag och alla som var kvar stod runt sängen och höll hennes händer tills allt var över. Lugnet infann sig och hon blev alldeles stilla. Lilla farmor, nu slipper du lida och ha ont mer. Vi kommer aldrig att glömma dig, du var en fantastisk människa och vi är många som kan tacka dig för att vi lever. Hundratals olika minnen i var och en av oss.

Vila i frid, någon dag ses vi. Jag vet att du har det bra, hälsa min bror däruppe. Jag älskar dig.

Gone.

Om någon undrar var jag håller hus, så har jag praktik hela helgen.

*floder av gråt och självömkan*

PHU!

Det händer egentligen massa skoj just nu. och det är väl därför jag inte skriver. (Förlåt alla som kommenterat som jag inte heller svarat på) Praktik och körkort. I lördags festade vi, Jag, Hanna, Damien, Alan och Jessy tror jag de hette. Förfest på Bollen (Sandra, jag saknade dig där!!!) och sedan drog vi vidare, jävligt trevligt och alltid skoj att träffa folk med annan nationalitet. Idag är jag död som vanligt då jag går upp 4.45 då jag kör morgonpass på praktiken.

Tänk om några veckor är jag färdigutbildad, samt förhoppningsvis även ägare av ett körkort. Samt arbetslös... Men det sista blundar vi för ett tag till;)

USKA-praktikant.

Morgonen igår och utbildningskontrollen var usel.

men praktiken var jättebra. Superbra handledare(misstänker hon gjort det förr...) Och trevlig patienter, lagom tempo (fast de som jobbade där tyckte det var superstressigt, de har förmodligen aldrig jobbat i hemtjänsen hehe) . så idag jobbar jag 14-22 ungefär.

Dags att pysa iväg och göra klart dagens och morgondagens matlåda. Puss

:'(

Jag hatar tidiga morgnar. Jag sitter och tjuter på morgnarna om jag måste gå upp innan klockan sex, det är sant. Jag tjuter för att jag är så himla trött och tycker alldeles förfärligt synd om mig själv som blir utsatt för såna galenskaper.

....GAH!

Oj, idag hittade jag en känsla som jag inte trodde levde kvar hos mig, eller jag trodde ialalfall jag stängt in den och låst ordentligt. Ja där fick jag så jag teg. Problemen hopar sig och det där gjorde inte alls saken bättre.

Imorgon börjar iallafall pratiken. ska vara där 14-21.45... Men innan ska jag ha utbildningskontroll, se hur bra jag kör. Fy fan vad läskigt. jag dör nog hellre faktiskt. Är inte alls redo känner jag. Men det är väl bara att genomlida, det är ju näst sista lektionen innan uppkörning.

Helgen har iallafall varit grymt fin.

Håkan:'(

Åh jag hatar, HATAR att jag inte har råd att se Hellström ikväll. Jag vill jag vill jag vill. Om någon har en biljett över, hojta till;) Eller om någon bara är sugen på sällskap. Lonely tonight!

RSS 2.0