Anna Anna Liten, trampade i skiten.

Man ska aldrig vara för säker på något, tänk på det! Nu sitter jag och söker sommarjobb som en tok igen, fick inte det som jag var på intervju på. Dumma jävlar, men de vet inte att de har nobbat den bästa. Synd för dem. Lite synd för min ekonomi också.. Men mest synd för dem, kan inte vara kul att ta in massa inkompetent jävla personal.

Jag är stridslysten idag. Någon som vill slåss?

Japp livet var verkligen enklare när man var liten.

Liten.
image55

Oh Helga Katt!

Idag blev jag fantastiskt oproduktiv. Klockan elva vaknade jag, kollade på teve en stund, somnade om och vaknade vid tre. Orkade inte laga mat, vilket resulterade i en Gyrosrulle.
Frukosten måste jag berätta om också, en chokladhare!
Nu lyckades jag iallafall få i mig något vettigt, Dinkelbröd med tonfiskpastej på samt Dofilusfil med krossat linfrö. Nu blir magen glad:)

Tyckte synd om mig själv som var så lat idag så jag tänkte mysa lite med ett bad. Satte på bra musik, hällde i skum, låg där och myste några minuter  och eftersom jag var ensam hemma och hade musik på hade jag även dörren öppen. TROR NI FAN inte att en av katterna satte sig utanför i lådan och sket så det osade, höll på att kvävas därinne. Så mycket för min harmoniska stund. Sandra you win, katter är inget att ha!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv för jag måste ut i kylan och handla.

Kram på er.

Alla snubbar vill ju vara katt...

Ja då har man avverkat Göteborg nu också! Men vi var på landet så vi såg inte storstan så mycket. Världens coolaste katt befinner sig i Göteborg förövrigt, både till sätt och utseende, se bild nedan. Världens fulaste katt finns precis här hos mig i Norrköping, se även där bild nedan.

Ville mest önska glad påsk- glad påsk.

Finast. Those eyes...
image53

Och fulast... Nejdå han är cool, men har slappaste stilen.
image54
-Öh vad vill ni?-Stick!^^

Lång och jävlig dag.

Som rubriken nyss sade, kommer det bli en lång och jävlig dag idag. Jag är sjuk, igår tappade jag rösten, vilket ter sig alldeles perfekt till arbetsitervjun som strax skall äga rum... Sedan hem och packa lite, därefter tillbaka till skolan med alla packning, vara med och ha en lång lektion om dokumentation, sedan rusa till busshållplatsen och sitta massa jäkla timmar på en buss mot GBG. Som sagt, this day sucks!

Kalmarresan var jätterolig, trots att jag missade bussen på hemvägen och fick ta ett tåg flera timmar senare, efter det var det bara att duscha och hinka kaffe för att ladda om till en karaokekväll hos Erik som varade fram till klockan tre på natten ungefär. Jättekul! Men jag var sjukt trött.

Nu ska jag mentalt förbereda mig på intervjun.

Wish me luck!

//Alvh

Sådär nu har jag varit på intervjun, och den kändes bra, så nu är det bara den långa väntan tills man får svar....

Är du en delfin egentligen?

Hej du!

Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.Ha det så bra!

Vänlig hälsning,
Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se

Det här mailet fick jag för en stund sedan. Mycket som är spännande med det mailet. Några frågor man ställer sig är: Är detta ett skämt? (javisst finns det människor till allt..Men..? Jaja jag dömmer inte, jag bara undrar!) Hur fick de tag i min mailadress, hur kunde de veta min läggning:P, hur beter man sig om man är en delfin i en människokropp- klär man ut sig i delfinkläder och utstöter klickljud då ingen ser? Frågorna blev många såhär på morgonkvisten.
Det lite roliga är att mailet inte riktar sig till mig, utan till någon jag känner, då de ju ber Mig att tipsa Någon jag känner... Haha, ja det livade upp min morgon.
Förmodligen är det fejk, då det låter rätt otroligt, samt om man kollar in sidan så kan jag inte direkt prata mig varm om att den verkar vidare seriös.Det verkar ju som nån tänkt igenom det hela,men nääääe.Men ändå! Det var skoj, och underligt att de mailade överhuvudtaget.
Förövrigt misstänker jag att en kompis möjligtvis kanske skickat detta, kan det stämma?;)
image52


Igår hade jag en hysterisk dag. Först ringde de om sommarjobbsintervju, sedan promenerade jag till skolan, valde kurser inför sista terminen, därefter hem en snabbis, dra med brorsan ner på stan, träffa Freja på stan, hem och få beskedet att man på inga villkor inte får vara i Kalmar imorgon och titta på Adams pjäs.
Efter lite övervägning och övertalande så gick jag med på att åka.
Bye bye pengar, det var roligt att lära känna er...rest in peace..
Därefter satt jag och en kompis och diskuterade eventuella möjligheter att åka till Vietnam om ett år, och göra lite roliga saker. Sedan höll lägenheten på att börja brinna, då tyckte jag att det var dags att sova.

Så 12.35 går tåget till Kalmar, gillar inte tanken på att sitta sysslolös, helt fast på ett tåg i fyra timmar, mittemot en tjock farbror som ser äcklig ut. Jag får tänka på delfiner helt enkelt för att få tiden att gå.

Ha en underbar helg.

Feeling good.

Underbar dag, tänk vad ett litet telefonsamtal kan göra med humöret! Satt som bäst och kollade upp vilka kurser som var lämpligast att ta under hösten då telefonen ringde. Det var från ett sommarjobb jag sökt! De ville ha mig på intervju nu på tisdag! Oj så glad jag blev, jag hade ställt mig in på en fattig sommar, men bara att få komma på intervju känns jättebra, bara att klä sig i sitt bästa smile, så är nog det fixat också ska ni se!

Sedan var det dags att välja kurser i skolan, jag valde kursen med inriktning sjukvård, och bad samtidigt att få läsa två extrakurser, och om det går vägen är jag i slutet av året utbildad udersköterska både inom sjukvård( på sjukhus) och inom äldrevård (boende och hemtjänst) vilket ju känns bra isåfall. Förhoppningsvis lyckas jag då knipa åt mig en praktikplats på sjukhuset, vilket ju vore fint!

Det var nog för nu, ville bara skriva att allt är bra idag.

Puss.

All I have to do is dream...

Idag vaknade jag halv elva om jag inte missminner mig. Vaknade långt tidigare, men jag höll på att drömma en sån där dröm man gärna inte vill vakna ur, utan få reda på fortsättningen, så jag tvingade mig själv att fortsätta drömma, och det fungerade faktiskt! Så jag fick reda på hur den slutade, konstig, men mysig dröm...

Sedan flög dagen iväg, långpromenad, matlagning och plugg.
Samt vänta på att någon ska ringa från åtminstone ett av alla 18 jobb jag sökt! Men så blev det inte idag iallafall, hoppet kvarstår.

Nu ska jag plugga en timme, sedan handla. Detta evinnerliga handlande!

Inget bättre för mig så här är de senaste bilderna på mig.
image50
Och även en closeup...image51
Det där med att le på bild tillhör inte en av mina starkare sidor;)

Vad heter min mamma egentligen?

Jag hade ett förvirrande samtal med min mor nyss. Jag fick reda på vad hon hette... Kan låta konstigt, men hon bytte tydligen namn idag. Inte överdrivet drastiskt, hon hette Karin Anna Elisabeth Svensdotter Sletteberg. Men ville ej har kvar sitt efternamn då hon ej är gift längre. Och så passade hon på att ta bort Elisabeth sådär i farten. Så nu heter hon Karin Anna Svensdotter (som tydligen är ett förnamn??) Karlsson. KASK kort och gott. Bra att veta vad sin mamma heter^^

image49
Mamma.

Myrans äventyr, forts.

Myran kryper över fältet
myran blir förbannad och svär
han har krockat med det gröna tältet
finner sedan ett gammalt bär
bäret smakar skit
han kastar det sedan med flit
in i tältet

Det där var alltså version två av myrans äventyr.

Igår i skolan hade vi en liten övning. Vi delades in i par. Sedan fick ena personen i varje par följa med läraren ut i korridoren och få instruktioner. Sedan fick vi andra sitta kvar och fick instruktionen att vi skulle komma på något roligt som hänt oss, eller något som vi tyckte var viktigt eller roligt att berätta om. Som vi sedan skulle berätta för sin partner när denne kom tillbaka. Jag kände inte tjejen jag jobbade med, och redan där var det lite svårt att berätta något jag tyckte var kul, men jag började och hon satt helt ointresserat och lekte lite med håret, tittade mig inte i ögonen och verkade inte alls bry sig ett skit om vad jag sa. Jag visste inte om jag skulle fortsätta eller inte så det blev en hackig snabbversion av berättelsen. Sedan tittade jag mig om och alla andra hade samma besvär. Läraren ville alltså visa oss hur viktigt det faktiskt är att lyssna. Alltid lyssna. För just den gången man vill berätta en sak, kanske är den enda gågen man vill eller orkar berätta, sen kanske det är kört. Så tänk på det att lyssna lite mer på andra människor. Det var hemskt att sitta och "prata" med en främmande person som inte brydde sig ett skit, och satt och tittade på klockan och så vidare.

Idag ska jag plugga och kasnke gå en promenad. Tog en liten promenad "imorse", det vill säga när jag lyckats kräla mig upp ur sängen vid klockan halv ett... Sedan satte jag mig på en bänk i solen med härlig musik i öronen och en bra bok i handen. Välkommen VÅR!
image48
Suddig jag vet, men den tillhör faktiskt dikten;)


Myran.

Nu har jag städat hela kvällen i mitt rum och nu är det fint. Inte.Men det ska bli. Tar några dagar bara...
Hittade en gammal Haiku (eller vad det var) jag skrev i tolvan tror jag. (Ja, tredje ring).

*Harkel*...
Myran kryper över fältet
krockar med det gröna tältet
myran blir förbannad och svär
finner sedan ett gammalt bär
han kastar det sedan med flit
in i tältet


Finns en version till, men kan inte skriva mer nu, för mitt tangentbord har börjat leva sitt eget liv. Den kommer imorgon, samt en tillhörande bild.  Då ska jag även berätta om en övning vi gjorde idag i skolan. Ni kan knappt bärga er va?;)

Luft.

Luft är bra, men inte när den fyller hela huvudet.

Dagens fundering.

Slipsknutar och internet.

Härligt med Måndag! Ingen som känner mig skulle tidigare trott jag kunde yttra dessa ord, men jag har fått ett annat perspektiv nu. Jag har så mycket egentid, och inte så många lektioner. Så Måndagar är ett härligt avbrott på helgen som alltid lika tråkigt avslutas med en seeeeeeg söndag.

Denna dag spenderas med att söka sommarjobb och att pyssla med läxor och sådant. Har försökt få tag i min gamla chef över en vecka nu, men hon är aldrig där när jag ringer. Jag föredrar att ringa framför att maila. Inte egentligen, jag har telefonskräck så det visslar om det, när det gäller sådant. Inte annars, fast det beror på situation också förstås. Men när det gäller jobb känns mail alldeles för anonymt.

Mitt internet har varit nere ett tag nu, för mamma tyckte det var för dyrt så hon sade upp det (trots att jag betalade det...?) så jag ringde comhem igår och bad om billigare, med lägre hastighet. Vilket jag fick, för 199 i månaden. Ingick gjorde tydligen tre fria månader och en trådlös router. På tio minuter var uppkopplingen tillbaka igen och jag kan surfa fan lika snabbt som innan. TACK. Jag hade varit nöjd bara med att få internet tillbaka. Trevligt med bonus.

 Häromdagen lärde pappa mig att knyta slips, det är alltid bra att kunna:D Bild kommer. Kanske.

RSS 2.0