Jävlar.

Nu låter jag som alla andra i hela världen, MEN: Jag vill bort!!!!! Jävla skitstad. Jävla människor. Idioti överallt.
Kort inlägg men vem fan bryr sig. Folk som borde bry sig gör det iallafall inte, och resten är bara besvärande ändå.

Spider-rat, spider-rat, do whatever spider-rat does...

Hoppsan, jag har visst varit lite off ett tag. Ber om ursäkt för det, skall inte upprepas (haha!). Det har faktiskt inte varken hänt något spännande att skriva om och jag har inte haft några fascinerande tankar att delge. Det enda som hänt är väl att vi fått ett till "husdjur". När jag skulle gå ut i köket igår, sprang en råtta över diskbänken. Det var äckligt, vi har inte fått tag i den ännu. Vi kallar honom för "Spindel" för mamma har trott i flera veckor att katterna spanat efter en spindel som bott under kylskåpet, hehe.

Du är inte min, och kommer nog aldrig bli det. Kanske är du endast en av resten av alla mina fantasier om perfektion och lycka. Men. Jag tänker älska dig inatt, gränslöst, våldsamt och förtvivlat. Bortom alla gränser. Och du kommer älska mig. Inatt ses vi i varandras armar. Inatt. Jag längtar.

Hittade den där bland bortglömda dokuments mapp. Kanske inte betyder något. Jag vet inte...
Skrev den någon gång. Förmodligen då jag var full av känslor, men oförmögen att uttrycka dem.

Btw så har jag lyssnat endel på radio på sistone och där spelar de en låt som heter Young Love av Moto boy, jag har den på huvudet men hittar den inte någonstans. Så om någon vet var jag kan finna den, hör av dig omgående!

Filosofier under verklighetsflykt.

Tvungen att, liksom Sandra lägga in denna på bloggen. Det här är exakt så illa det går när två personer har väldigt mycket att göra och väldigt lite lust till det.


Sandra I Am. säger: har verkligen inte tid att sitta här

Alvh.Pluggar. säger: Inte jag heller men lik förbaskat gör jag det och bortsett från dig så är det bara knäppskallar som skriver

Sandra I Am. säger: Han e som en stubbe på en motorväg. en sån som blivit påkörd massa ggr av långtradare... torr o flisig... helt platt o bara e.... lite grå liksom

Alvh.Pluggar. säger: underbar beskrivning

Alvh.Pluggar. säger: Roadkillstubbe

Sandra I Am. säger: yup. jag vill ha en saftig stubbe m rötterna i jorden o som går i olika nyanser av brunt.

Alvh.Pluggar. säger: och helst med små vackra gröna blad på

Alvh.Pluggar. säger: och en rejäl gren

Sandra I Am. säger: jao i olika nyanser av grönt

Sandra I Am. säger: men ja har roadkillstubbe

Alvh.Pluggar. säger: Det är jobbigt:/

Sandra I Am. säger: jag tror jag är en björk... vill vara ett bokträd men jag är nog en björk.. möjligen en ek... lever för evigt o ser allmänt sur o tradig ut. väderbiten

Alvh.Pluggar. säger:haha hjälp

Sandra I Am. säger: herregud. läste just konversationen. VAD gör man inte för o slippa plugga?

Alvh.Pluggar. säger: Hehe nästan värd att spara

Någon som känner igen sig?;)

Bara något.

Mitt huvud blir alltid tomt, blankt och molnigt såfort jag ska skriva något av betydelse, något jag vill andra ska läsa, något jag vill ska fastna i någons medvetande, om så bara för en liten stund. Därför skriver jag aldrig nåt särskilt intressant, för orden finns där, men lyckas inte komma fram. Tro mig jag har mycket som jag vill ska nå fram, men det gör det inte, men de som känner mig, eller någon gång kommer lära känna mig, kan se det, höra det och känna det ändå. Men det kanske inte var grundtanken med min blogg från början. Mer som en offentlig dagbok, som mångas bloggar ju är.  Det här gjorde jag då och då, den personen sa det här, såhär kul hade jag då, och där och då gjorde jag bort mig och Hoppsan nu var jag bakis igen, stackars mig... Typ så.
Kanske är det skoj ibland? Det är alltid skoj att läsa andras bloggar, man undrar var de får allt smart, poettiskt, vackert, ilsket eller hysteriskt ifrån. Kanske är de flesta större tänkare än jag, och jag spelar i det andra laget, jag är en drömmare, som miljarder andra, med oförmåga att dela mina tankar med omvärlden.
Men det stör mig bara lite, vissa personer vill jag ju faktiskt ska veta vad jag tänker och hur just jag fungerar, resten skiter jag i,men. Hör mig, se mig, allt ljus på mig, jag är ju trots allt allt det: strålkastare, smink, sorl och mag-fjärlilar, men manuset får någon annan stå för.

Jag är så jävla pigg.

SÅ jäkla överpigg! Jag tror en liten energibomb exploderade i Anna för en stund sedan. Men allt talar emot det... För att: Först och främst fick jag inte sova så länge, sen promenerade jag en timme för att komma till badhuset, därefter badade jag med en mycket energisk fjärdeklassare i tre långa timmar. Hon hade ett nedrans cyklop, och hennes favoritsyssla under dagen var att dyka ner och kittla mig under fötterna, skitungen;) Sedan följde jag med till pappa och åt lite, handlade sedan och därefter skjutsade han hem mig hit. Sedan: PANG! Jag är så pigg, fick ställa mig och hoppa upp och ner en hel massa gånger för att ens kunna få mig att sätta mig ner på stolen igen och plugga, samt några situps också. Hoppas man får fler sådana här energibooster, vilken kondis man skulle få.. Eller så är det kaffet på Centralbadet som är extra hög koffeinhalt i eller nåt...Då är det jag som ska dit oftare iallafall!

Jag har iallafall, endast, jag upprepar, ENDAST sex dagar försent kommit igång med skoluppgiften som ska in denna vecka, jag gissar på imorgon, men det talar vi inte om...

Idag slog jag på radion vid klockan tre, och hörde min egen ljuva stämma i P3Star, då skrattade jag lika mycket som när de ringde upp mig...
Förövrigt är Band of horses skiva Everything, All the time jätteskön. Lyssnar riktigt mycket på den för tillfället.

Nu saknas bara någon att gå en riktigt lång och skön kvällspromenad med...

image5
Såhär busig ser jag ut idag...

Vård och omsorg.

Jag måste bara säga att det är livsfarligt att gå till bollen, det finns mycket läskigt folk däruppe...Men väl där blir man alltid väldigt väl omhändertagen av ett yrväder till hund och en söt matte. Vin och TP är ingen slående kombination, men rätt skoj. Kankse skulle vi kört på barnfrågorna mot slutet, jag vet inte ens om vi vet vem som vann, jag tror Sandra vann. Det blev nog för mycket vin någonstans, när jag blev sjukt imponerad av hur Sandra kunde veta vilket kort hon skulle ta upp INNAN jag slagit tärningen..Hehe. Kvällens citat var nog Sandras: "Pillar du i den sista lilla tårtbiten i mitt hål"...

Tog mig upp ur sängen vid tvåtiden,städade lite och tog sedan en fika med Hanna. Det var supertrevligt. Inser att jag inte kan göra något på mitt arbete, måste läsa boken först, annars fattar jag ingenting. Jag ska återge en beskrivning av humanistisk värdegrund/naturvetenskaplig värdegrund, hälsa, vård, omvårdnad, omvårdnadsvetenskap/teorier, naturlig omvårdnad/ yrkesmässig omvårdnad, domän/ konsensusbegreppen, omsorg, social omsorg, sociala omsorgens fyra ben, vägledande principer samt sociala omsorgens målgrupper. m.m Jag vet ärligt talat inte vad hälften är förnågot...

Imorgon ska jag släpa mig upp till badhuset och ha en heldag med min systerdotter där, jag kommer vara död! Men en viss Anna ska bara gå i skolan måndag och tisdag, två lektioner sammanlagt i nästa vecka, så visst kan jag ta ut mig lite;)

Ha en fin lördag.

Nytt liv?

Jag har lyckats starta det här året jäkligt bra måste jag säga. Har varit ute och gått minst en timme varje dag, slutat med godis och sådant och redan tappat 2 kilo. Skolan började igår, och för första gången någonsin efter ett lov hade jag ingen som helst ångest över det. Så det bara flyter på så fint...Bara vissa saker som saknas...

Igår höll jag på att skratta ihjäl mig. I söndags var jag ute på en promenad i parken och lyssnade samtidigt på Radio, på ett program som heter P3 star. De hade någon slags Rebustävling där de spelade sju låtar och bytte ut ett ord i varje låt med ett ljud. Dessa ord bildade en mening. Mailade man in rätt svar hade man chans att vinna en T- shirt. Så jag mailade in och tänkte vad fan, försöka kan man ju. Så igår ringde telefonen när jag gick i värsta bullriga eftermiddagstrafiken, anfådd i en uppförsbacke, Dolt Nummer dessutom, gillar inte att svara då, men jag tänkte att jag fick sluta tönta mig och svara. Så jag svarade och nån stackare undrade vad jag pysslade med för jag lyckades inte höra vad han sa. Men sen efter lite pinsamt prasslande och desperata försök att få fart på telefonens volym ordentligt så kunde vi höra varandra. Då ringde han från P3 star och sa att jag vunnit tröjan. Samtidigt frågade han massa frågor och sånt. Så på Söndag kanske min afådda röst kommer i P3Star. Jag skrattade hela vägen hem. Men iallafalll kul att vinna något. Och det påvisar ju faktiskt om man aldrig vågar satsa, eller göra minsta ansträning kan man aldrig vinna något, vad det än handlar om. Saker kommer inte bara till en. Nu hadlar dessa förvisso om en liten T-Shirt, men iallfall, är det inte så, Våga så har du chasen att Vinna.

Nu ska jag snart till skolan, men först ska jag skriva en jättesnygg och flashig Säljes-lapp till mina gamla kursböcker. Med stor och lättläst text och någon bild, så folk ser MIN. Det finns ungefär tusen små handskrivna kluddriga lappar på anslagstavlan på skolan, men min ska glänsa. Perfekt nu när nykomlingarna har börjat.


image4
Börjar bli bra på att laga mat också, har alltid varit urusel på det innan, om man inte räknar med korv och makaroner som jag var fulländad proffs på, men nu är jag mer utvecklad och tycker det är småkul faktiskt.

Bakisdag nummer två.

Det blev en rolig nyårsfest. Vi var i Linköping ett gäng på ungefär 17 personer. Det var lagom. Vi hade Ryds största fyrverkeri som hade kostat 3000 spänn, men jäklar vad fint det blev! Vi stod ute till kvart iett för att fyra upp vårat för vi ville att det skulle glänsa ordentligt. Klockan sju på morgonen upptäckte vi att pendeln börjat gå igen så vi åkte hem och jag kom inte i säng förrän klockan nio!
Året 2007 var ett bra år på många plan, jag återfick lusten till att studera och jag hade det fint på andra sätt också. Vissa delar var jobbigare. 2007 reste jag endel, jag var i Spanien, Italien, Schweiz, Tyskland och Island. Detta år ska jag åka till Spanien den 17e Februari med Adam, och det är det jag ser framemot mest just nu.
Dagen innan ska jag på Kentkonsert och det ser jag också mycket framemot. Det var längesedan jag såg de. Jag hoppas även på att året ger mig lite mer upplevelser, vissa som jag redan hoppas ska ske, andra får gärna komma som överaskningar. Nu såhär efter nyår börjar det bli dags att ringa sitt gamla jobb och be om vikariat till sommaren, lika bra att ha det gjort! Så det får bli i nästa vecka. Ikväll ska jag bara ligga och läsa i timmar, det ska bli underbart.

Gott nytt år på er alla jag håller av.

RSS 2.0